Enginyeria integral

e3integral

Som una Enginyeria especialitzada en projectes tècnics relacionats amb Energia fotovoltaica, recàrrega de vehicles Elèctrics, instal·lacions en seguretat industrial, llicències ambientals i d’activitat, integrant-se en el seu conjunt.

Actualment comptem amb una llarga experiència en el desenvolupament de projectes en instal·lacions d’Energies Renovables i Mediambientals, com parcs solars fotovoltaics i instal·lacions de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Col·laborem amb empreses privades o en projectes d’obra pública oferint experiència i compromís en el desenvolupament de projectes mediambientals. Treballem en la millora continua aportant responsabilitat, coneixement i capacitat per donar la millor solució a cadascuna de les necessitats de cada client.

Aportem solucions d’enginyeria integrals per tal de millorar la eficiència energètica. A partir del nostre coneixement i experiència sobre diferents sistemes i projectes com per exemple, la combinació integrada d’instal·lacions elèctriques amb fotovoltaiques en un sol sistema, podem millorar i guanyar en la seva eficiència de treball.

Oferim estudis, informes tècnics i projectes d’implantació de sistemes de gestió energètica, aconseguint la reducció de les potències i energies demandades al sistema elèctric, sense que això afecti a les activitats normals realitzades a edificis d’habitatges, indústries o a qualsevol procés de transformació. La instal·lació elèctricament eficient aconsegueix, a través d’una optimització tècnica i econòmica, una reducció del cost tècnic i econòmic d’explotació. (Norma UNE 216301- EN 16001).

E3Integral
e3integral